Tjänster för säkrare exportsatsning

Export är ett stort ämne som berör många aspekter.

För det första handlar för det om analyser, strategier, regelverk och för det andra om ett fantastiskt roligt operativt arbete. 

Om du behöver du råd eller vill bolla olika möjligheter, tveka inte att höra av dig! Förutom tjänsterna nedan skräddarsyr vi också uppdrag. Du får helt enkelt en säkrare export med oss.

Tjänster

Rådgivning på löpande räkning:
Analyser, strategier, tips och guidning, föreläsning, inspiration, info till start-ups  

Timdebitering: 1095 kr  

Första timmen gratis.

Exportchef:
Att få en resurs till bolaget en dag / vecka kan göra storverk för en export som tappat gnistan. Att driva ett företag samtidigt fokusera på export har visat sig vara en utmaning för många. Därför erbjuder vi att stötta eller tillfälligt ta över exporten och ge det rätt fokus för tillväxt. 

Pris 1 dag / vecka: 25 000 kr / månad exklusive eventuella resekostnader. 


Metod för säker start exportsart

Analys
Vi börjar med att sätta riktlinjerna för exportsatsningen och bestämmer en budget. Vi gör detta genom att analysera ditt företag och de marknader produkten / tjänsten har störst möjlighet på och sedan sätter vi en strategi.

Steg 1:
Första steget ut är att söka kunder eller partners. Det kan vara distributör, agent, återförsäljare, e-handel. Vi gör en ”shortlist” och presenterar förslagen tillsammans med den information som framkommit i projektet. 

Steg 2:
Andra steget är att Export Interim kontaktar några av de kunder som är intressanta. 

Steg 3:
Slutligen innebär tredje steget att välja samarbetspartner och det valet måste ni göra. Efter förhandling skriver ni avtal med kunden med oss som resurs. Eftersom företag kan ha olika visioner är det viktigt att sätta upp gemensamma mål så att ni har samma förväntan på varandra.

 Tveka inte att Kontakta oss! 

Priser exklusive moms.