Tjänster för din exportsatsning

Export är ett stort ämne som berör många aspekter.

För det första handlar för det om analyser, strategier, regelverk och för det andra om ett fantastiskt roligt operativt arbete. 

Om du behöver du råd eller vill bolla olika möjligheter, tveka inte att höra av dig! Förutom tjänsterna nedan skräddarsyr vi också uppdrag. Du får helt enkelt en säkrare export med oss.

Tjänster

Rådgivning på löpande räkning:
Analyser, strategier, tips och guidning, föreläsning, inspiration, info till start-ups  

Timdebitering: 1095 kr  

Exportchef:
Att få en resurs till bolaget en dag / vecka kan göra storverk för en export som tappat gnistan. Att driva ett företag samtidigt fokusera på export har visat sig vara en utmaning för många. Därför erbjuder vi att stötta eller tillfälligt ta över exporten och ge det rätt fokus för tillväxt. 

Pris 1 dag / vecka: 25 000 kr / månad exklusive eventuella resekostnader. 


Så här tar vi hand om din export

Analys
Vi börjar med att sätta riktlinjerna för exportsatsningen och bestämmer en budget. Vi gör detta genom att analysera ditt företag och de marknader produkten / tjänsten har störst möjlighet på och sedan sätter vi en strategi.

Hitta kunder
Det första steget ut är att söka kunder eller partners. Det kan vara distributör, agent, återförsäljare, e-handel. Behöver du byta från en existerande partner till en annan? 
Att hitta nya kunder är en process som tar tid och är beroende på vilken budget man har. Växa långsamt går såklart också huvudsaken är att man växer. 

Boosta försäljningen
Nästa steg som behövs är metodiskt säljarbete och det handlar om utiner, möten och uppföljning. Det kan handla om lanseringar av nya produkter, priser, kampanjer eller mässor. 

Förvalta
När kunderna kommit igång ska relationen förvaltas så att de fortsätter att ha företaget ”top of mind” och följas upp så att de arbetar i enlighet med företagets riktningar när det gäller varumärket. 

Tveka inte att Kontakta oss! 

Priser exklusive moms.